Invitatie Project Management Student Award

Sindicatul Studentilor din Cibernetica (SiSC) si Asociatia Project Management Romania  are placerea de a invita organizatiile membre ANOSR la competitia Premiul de excelenta in managementul proiectelor 2008, competitie ce se va finaliza prin Gala Project Management STUDENT AWARD 2008.


Asociatia Project Management acorda anual premii echipelor care obtin si demonstreaza rezultate deosebite in managementul proiectelor. Pana in acest an, premiile au fost acordate doar companiilor insa, prin parteneriatul cu SiSC, am reusit introducerea sectiunii destinate proiectelor organizatiilor studentesti.

Astfel, Project Management STUDENT AWARD doreste sa reuneasca cele mai bune proiecte ale organizatiilor studentesti din tara.

Pentru a participa la editia din acest an trebuie sa trimiteti pana la data de 19 octombrie, Formularul de inscriere completat pe care il veti gasi atasat, impreuna cu Ghidul participantului si Calendarul evenimentului.

Formularul se trimite pe adresa: [email protected], cu subiectul: "Inscriere PM _numele organizatiei" .

Echipa declarata castigatoare la finalul competitiei se va bucura atat de feedback-ul unor experti in materie de Project Management, recunoasterea meritelor pe plan national si international cat si premii din partea companiilor.

Prezentarea si premierea proiectelor finaliste va avea loc in data de 24 octombrie, in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti.

Serban Diana- Coordonator Proiect
Sindicatul Studentilor din Cibernetica
Tel: 0724 82 88 34
E-mail: [email protected] yahoo.com

Asociatia Project Management Romania (pentru Project  Management Student Award 2008)
Str. Calea Dorobanti, nr. 15-17, sector 1, Bucuresti
www.pm.org.ro
http://www.km-conference.pm.org.ro/
e-mail: [email protected] ro
Telefon/Fax: 0040-021-3191991

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Managementul-proiectelor.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 14 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *