Ioana Bandici: FACEBOOK in Managementul de Proiect

ioana_bandiciAm fost mereu putin sceptica in ceea ce priveste utilizarea retelelor de socializare in domeniul Managementului de Proiect. Sa nu ma intelegeti gresit folosesc Facebook in fiecare zi, mai ales pentru a intra in legatura cu prietenii. Totusi nu am crezut niciodata ca as putea sa folosesc o retea de socializare pentru a realiza un proiect.

Intr-un final am decis sa utilizez Facebook-ul pentru un proiect pe termen scurt cu echipa mea ca sa verific daca aceasta decizie a fost de ajutor sau mi-a creat obstacole si mai mari. Astfel, fiecare membru al echipei si-a creat un cont de „afaceri” pe Facebook, ne-am „imprietenit” si, prin urmare, am creat un grup mic in care fiecare din noi avea posibilitatea sa vizualizeze mesajele transmise in cadrul contului respectiv.

I-am rugat pe fiecare din membrii echipei sa intre pe contul lor alternativ de Facebook pe parcursul zilei ori de cate ori au posibilitate si este necesar si sa posteze pe peretele lor, in principiu dimineata si dupa-masa, un anunt privind stadiul activitatilor individuale, scrie Ioana Bandici pe blogul sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *