JEREMIE – Schema de ajutor de stat sub forma de capital de risc prin intermediul unuia sau mai multor fonduri de capital de risc

JEREMIE – Schema de ajutor de stat sub forma de capital de risc prin intermediul unuia sau mai multor fonduri de capital de risc
POSCCE: AP 1 ” Un sistem de productie inovativ si eco-eficient”, DMI 1.2 „Accesul IMM-urilor la finantare”

Introducere
In Romania, initiativa JEREMIE este organizata prin FEI, care actioneaza ca Fond de Participare JEREMIE, conform prevederilor Acordului de Finantare dintre Guvernul Romaniei si FEI, aprobat prin HG 514/2008 („Acordul de Finantare”).
Obiectivele programului
Initiativa JEREMIE („Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises”) este un set de masuri care are ca obiectiv sprijinirea accesului la finantare al intreprinderilor mici si mijlocii.

Prezentul Apel are ca obiectiv infiintarea unuia sau mai multor fonduri noi de capital de risc, in limita bugetului total de 35 milioane EUR alocat de Fondul de Participare JEREMIE.
Solicitanti eligibili
Pot solicita finantare intreprinderile mici si mijlocii.

0 thoughts on “JEREMIE – Schema de ajutor de stat sub forma de capital de risc prin intermediul unuia sau mai multor fonduri de capital de risc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *