La Conferinta Finantare.ro Iasi, UK Trade & Investment isi va prezenta programele de finantare pentru business-uri dornice sa se extinda in UK

Imagine-Conferinta-Finantare.ro-Iasi-2015-UKTI.jpg

Imagine Conferinta Finantare.ro Iasi 2015 - UKTIPutin timp a mai ramas pana la Conferinta Finantare.ro Iasi 2015, care va avea loc miercuri, 4 februarie, la Camera de Comert si Industrie Iasi.

Organizata de Arhipelago si APEC, in parteneriat cu UK Trade & Investment, Bursa de Valori Bucuresti, ARIES, Camera de Comera Britanica Romana, Camera de Comert si Industrie Iasi, Management Consulting Cluster si Iconic, aceasta va avea tema How local business ideas can access financing and conquer the world.

Echipa de organizare pune la punct toate detaliile pentru ca evenimentul sa fie unul pe masura asteptarilor participantilor, care vin nu doar din Iasi, ci din mai multe regiuni ale tarii, si chiar din capitala. Multe companii romanesti urmaresc sa-si rezerve un loc in sala conferintei care ii va avea ca invitati pe reprezentantii UK Trade & Investment.

Este vorba despre Tomas PTACEK, Investment Adviser, Terry MANKERTZ, Senior Sector Lead: Software, Creative and Media, Richard LEAVER, Dealmaker la UKTI Global Entrepreneur Programme (GEP) si Krzysztof JEDZINIAK, Investment Director. Acestia vor lua cuvantul in sectiunea a doua a evenimentului, care va avea subiectul Antreprenoriat în UK. Oportunitati pentru IT si alte sectoare.

Cei patru vor face o analiza de ansamblu a sectorului ICT (clustere, finantari, outsourcing, incubatoare/acceleratoare, oportunitati pentru start-upuri). De asemenea, vor povesti despre Global Entrepreneur Program, sistem condus de antreprenori experimentati care ofera suport companiilor straine aflate pe calea transformarii in jucatori globali. Nu in ultimul rand, cei prezenti vor afla modalitatile concrete de sprijin financiar furnizate de UKTI.

Dupa inchiderea conferintei, speakerii vor participa la o sesiune de one-on-one meetings cu participantii. Cei interesati sa rezerve un loc pentru o discutie despre programele UKTI cu Tomas Ptacek sau despre Global Entrepreneur Program cu Richard Leaver, o pot face trimitand un e-mail la [email protected].

Taxa de participare la eveniment este 50 RON. Agenda completa a evenimentului, insotita de alte informatii despre acesta pot fi consultate pe pagina oficiala: http://events.finantare.ro/. Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: http://goo.gl/GF58Z8.

Eveniment realizat cu sprijinul partenerilor: ARIES, UK Trade & Investment,  Bursa de Valori Bucuresti, British Romanian Chamber of Commerce, Camera de Comert si Industrie Iasi, Iasi Management Consulting Cluster, Iconic, Autonom, Idilis, CTS Corner, Fundatia Post Privatizare, Poliglotis, Risco, Tehnopolis, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Economic Zoom, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.