Lista Cererilor de acord pentru finantare inregistrate in cadrul primei sesiuni privind Schema de Ajutor de Stat (HG 332/2014)

lista2.jpg

listaLa data de 28.11.2014 s-a incheiat prima sesiune de inregistrare a Cererilor de acord pentru finantare in baza Hotararii Guvernului nr.332/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca.

Procesul de evaluare a Cererilor de acord pentru finantare se va face in termen de maximum 30 de zile lucratoare de la data incheierii sesiunii, conform prevederilor art.6 din Anexa nr.2 la H.G. nr.332/2014, cu modificarile si completarile ulterioare.

Ulterior, Ministerul Finantelor Publice va publica lista intreprinderilor admise sau respinse in cadrul primei etape de evaluare.

Ministerul Finantelor Publice doreste sa deschida, la inceputul anului 2015, o noua sesiune de inregistrare a Cererilor de acord pentru finantare in baza H.G. nr.332/2014, cu modificarile si completarile ulterioare. Acest lucru va fi anuntat din timp pentru a permite solicitantilor pregatirea cererilor.

Documente:
Lista Cererilor de acord pentru finantare inregistrate in cadrul primei sesiuni de inregistrare desfasurata in perioada 22.09-28.11.2014

Sursa: Ministerul Finantelor Publice

2 thoughts on “Lista Cererilor de acord pentru finantare inregistrate in cadrul primei sesiuni privind Schema de Ajutor de Stat (HG 332/2014)”

  1. BARBOSU MIHAELA CLAUDIA spune:

    si unde se face cerere de acordare de finantare pe aceasata schema in judetul arges valabilitate termen depunere cerere 2015

  2. BARBOSU MIHAELA CLAUDIA spune:

    care sint pasi necesari pt. alocare fondurilor europene nerambursabile pe aceasta schema ajutor de stat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.