Lista firmelor ce primesc ajutoare de stat destinate infiintarii de noi locuri de munca

lista.jpg

S-a incheiat prima etapa de evaluare a Cererilor de acord pentru finantare depuse in sesiunea 8-22.08.2016, in baza Schemei de ajutor de stat pentru crearea de locuri de munca.

Ministerul Finantelor Publice a anuntat ca s-a incheiat prima etapa de evaluare a Cererilor de acord pentru finantare inregistrate in baza Hotararii Guvernului nr.332/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca.

Conform legislatiei, in maximum 30 de zile lucratoare de la data primirii scrisorii de instiintare, intreprinderile selectate in prima etapa de evaluare transmit la Registratura Generala a Ministerului Finantelor Publice documentatia necesara pentru urmatoarea etapa de evaluare.

In etapa a doua, evaluarea Cererilor de acord pentru finantare se finalizeaza in termen de maximum 30 de zile lucratoare de la data la care documentatiile sunt considerate complete.

La finalizarea evaluarii Cererilor de acord pentru finantare, Ministerul Finantelor Publice va publica lista intreprinderilor beneficiare de ajutor de stat, precum si lista intreprinderilor respinse.

Documente utile:
Lista intreprinderilor admise sau respinse

Sursa: Ministerul Finantelor Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *