Mai sunt 10 zile pana la lansarea Programului Comert 2014!

Piata_vanzatori.jpg

Piata_vanzatoriAu mai ramas 10 zile pana la lansarea Programului de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata – Comert/Servicii 2014.

Conform procedurii publicate pe site-ul Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, aplicatia va fi deschisa pentru inscriere: 24.04.2014, ora 10.00 – 3.05.2014, ora 20.00.

Prin acest program, pot accesa finantare firme cu vechime de cel putin 1 an in domeniul de comert si servicii. Valoarea alocatiei este de 80.000 lei si contributia proprie este de minimum 20% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Ca si cheltuieli eligibile sunt active corporale (echipamente IT, cititoare cod de bare, cantare electronice, aparate de marcat, stivuitoare, mobilier, mijloace de transport, spatii comerciale, etc.), active necorporale (licente, brevete, software, marci, francize, etc.) si alte tipuri de cheltuieli (sistem de management al calitatii, promovare online, cursuri de dezvoltare, consultanta, etc.).

Pentru acest program exista o grila de evalure a proiectelor depuse, acestea urmand a fi finantate in ordinea descrescatoare a punctajului, in limita bugetului programului.

Bugetul total disponibil prin acest program, la nivelul anului 2014, este de 18.039.000 lei si se estimeaza ca vor primi acest ajutor minimum 225 de beneficiari.

Sursa: AIPPIMM

Doresti sa accesezi fonduri prin Programul Comert 2014? Apeleaza la ajutorul unui consultant specializat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *