Managementul Afacerilor prin Proiecte

Cursul Managementul Afacerilor prin Proiecte se va desfasura in perioada 6-8 septembrie 2006.

Elaborat in contextul apropiatei integrari in Uniunea Europeana, acest curs ofera posibilitatea cunoasterii oportunitatilor de finantare cu fonduri nerambursabile europene si internationale.

MAP raspunde, pe parcursul celor 3 zile de training participativ, necesitatilor de cunoastere identificate si solicitate la nivelul mediului de afaceri romanesc si propune o solutie optima de insusire a cunostintelor, tehnicilor si abilitatilor practice de project management.

De la detalierea etapelor unui proiect de succes si pana la finalizare, cursul MAP ofera raspunsuri prompte in privinta eligibilitatii proiectelor, dezvolta aptitudinile necesare unui manager de proiect si indruma catre cunoasterea celor mai eficiente tendinte de lucru in administrarea proiectelor.

Dezvoltarea practica a unor propuneri de proiecte specifice organizatiilor din care provin cursantii este un prim pas in abordarea acestui domeniu.

Cursul se adreseaza:
– Top si Middle Manageri;
– Manageri de Proiect;
– Specialisti din companiile private si de stat;
– Personal din institutii publice, corporatii, organizatii non profit;
– Persoane cu abilitati de manager de proiect.

BRM Business Consulting ofera reducere 10% pentru inscrieri in perioada: 1 – 11 August 2006, iar pentru inscrieri in perioada 14 – 15 august 2006 se ofera o reducere de 5%.

Pentru mai multe informatii accesati: BRM Business Consulting

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *