Managerii de top din Romania, fata in fata cu simularea virtuala a oportunitatilor de business din 2013

Profesori de prestigiu de la doua dintre cele mai cotate institutii de invatamant din lume vor fi prezenti la Bucuresti, la inceputul anului viitor, in intalniri tematice cu managerii din Romania, organizate in cadrul Business Mentoring Program, pe fundalul crizei economice mondiale. Programul urmareste relansarea afacerilor care au pierdut teren in ultima perioada precum si redimensionarea companiilor din tara care au deja consolidata o cota de piata.

Din staff-ul de profesori care vin in Romania fac parte: Bill Aulet, Managing Director, Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship, Ken Morse, Co-fondator, Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship, Pekka Hietala, profesor finante INSEAD, Péter Barta, CEO FPP si Youssef Bissada, profesor antreprenoriat INSEAD.

Pentru multe companii, socul crizei mondiale din ultimii ani se resimte inca puternic, atat in atmosfera de lucru, cat mai ales in cifrele de afaceri. Este evident ca relansarea economica a companiilor din Romania depinde, in 2013, de perspectiva economica internationala si de cunoasterea instrumentelor potrivite intr-un astfel de context. Bussines Mentoring Program, prin intermediul Bissada Sigma Challenge, va ajuta managerii sa gestioneze complexitatea ciclului de viata al produsului international, finantarea companiei prin crearea de valoare pentru toate partile implicate, dar şi luarea in considerare a competitiei si a unor posibile cooperari cu alte companii din acelasi sector de activitate„, a declarat Péter Barta, CEO FPP.

Simularea de afaceri, este programata in intervalul 5-7 aprilie 2013 si va fi sustinuta de Youssef Bissada, autorul acestui sistem de invatare asistata de computer (Bissada Sigma Challenge).

Sistemul profesorului Bissada este utilizat atat in mediul academic, de universitati importante ca INSEAD, CEDEP, IMD, HEC, Princeton University, cat şi in mediul business, de catre mari companii internationale ca Orange, FIAT, General Electric, Air Liquide, SABMiller, Gaz de France, Novartis, RBC Royal Bank.

In cadrul aceluiasi program, managerii din Romania vor beneficia de informatii cu aplicabilitate imediata in Marketing (18 – 19 martie , Bill Aulet), strategii de vanzari (26 – 27 martie Ken Morse), excelenta operationala (18 – 19 aprilie, Bill Aulet), investitii si finantare (21 – 22 mai, Péter Barta) precum si finante pentru nefinantisti (11 – 12 iunie, Pekka Hietala).

Exista deja solicitari de participare la aceste intalniri in mod special din partea celor care isi desfasoara activitatea intr-un mediu cu grad ridicat de competitivitate si care isi doresc sa obtina o imagine cuprinzatoare si globala a intreprinderilor in care sunt implicati. Semnalul pe care il da piata de bussines din Romania pe final de an este acela ca educatia in domeniul afacerilor devine o prioritate pentru companii de renume„, a mai spus Péter Barta, CEO FPP.

Fundatia Post-Privatizare (FPP) a fost creata in anul 1996 de catre Comisia Europeana şi este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Principalul obiectiv al FPP este promovarea educatiei antreprenoriale şi sustinerea dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc prin intermediul programelor elaborate.

Pentru informatii suplimentare puteti suna la:
Madalina Marin
Specialist PR
0748.138.371

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top