Masa Rotunda StartUP Spirit – Unii incearca sa ghiceasca viitorul. Antreprenorii il creeaza

logo.startupCat este stiinta si cat este arta atunci cand vine vorba de antreprenorat? Cat este intuitie si cat este cunoastere? Pana unde este talent nativ si de unde incepe invatarea? Ce primeaza: gandirea strategica sau rapiditatea reactiei? 1% Inspiratie 99% Transpiratie mai este o sintagma de actualitate? Ce face un antreprenor pas cu pas, de la idee, pana la esec sau succes?

Pornind de la aceste intrebari si intrand ulterior in profunzimea subiectului, Masa Rotunda propune participantilor o incursiune in cultura antreprenoriala autohtona, precum si in problemele, dar mai ales oportunitatile oferite de mediul de afaceri romanesc. Evenimentul va avea loc miercuri, 20 mai 2015, incepand cu ora 11.00 la Rin Airport Hotel, Otopeni.

Invitatul special al evenimentului este Remus Hirceaga. Cu 2 ani de experienta in firme locale si 16 ani de experienta in multinationale, este antreprenor de 2 ani si jumatate. Afacerea sa – tiriac Energy Produse Petroliere – a ajuns in 2 ani la 50 milioane de euro cifra de afaceri si evolutia asteptata pentru anul 2015 este de dublare a acesteia. Un aspect important pentru dezvoltarea afacerii a fost gasirea business angel-ului, deoarece in domeniul petrolier capitalul de lucru este mare si sunt necesare sume semnificative.

Evenimentul face parte din seria de mese rotunde si ateliere de lucru circumscrise unei ample campanii de constientizare a culturii antreprenoriale, in cadrul proiectului „AFRO – Antreprenoriat, FoRmare si Ocupare in regiunile de dezvoltare Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia”.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul major de interventie 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”.

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de inscriere.

Mai multe detalii despre eveniment: http://www.startupspirit.ro/

Contact:
Infinite Ideas
[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *