MDRAPFE supune consultarii publice varianta revizuita a GS CS de accesare a fondurilor europene din Programul Operational Asistenta Tehnica 2014-2020

proiecte-europene.jpg

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Asistenta Tehnica 2014-2020 (POAT 2014-2020), publica spre consultare versiunea revizuita a Ghidului Solicitantului – conditii specifice de accesare a fondurilor din Programul Operational Asistenta Tehnica 2014-2020.

Ghidul contine informatii detaliate privind conditiile de eligibilitate a solicitantilor si a cheltuielilor, modul de planificare a proiectelor si solicitare a finantarii, evaluarea si selectia proiectelor si pasii aferenti contractarii proiectelor aprobate.

Revizuirea este necesara pentru integrarea modificarilor institutionale si legislative, precum si pentru facilitarea procesului de pregatire si depunere a cererilor de finantare, elementul de noutate fiind reprezentat de faptul ca depunerea proiectelor se va face prin intermediul aplicatiei MySMIS2014.

In completarea Ghidului Solicitantului conditii specifice de accesare a fondurilor din Programul Operational Asistenta Tehnica 2014-2020, a fost actualizat si documentul Orientari privind accesarea finantarilor acordate in cadrul POAT 2014-2020, elaborat in vederea informarii generale a potentialilor beneficiari, care este de asemenea publicat pentru consultare.

Ghidul Solicitantului pentru Programul Operational “Asistenta Tehnica” 2014-2020, aprobat prin Ordinul ministrului fondurilor europene nr. 2901/2016 va fi abrogat la momentul aprobarii noului Ghid.

Autoritatea de Management pentru POAT asteapta propunerile si observatiile dumneavoastra la adresa de e-mail: [email protected], pâna la data de 06.09.2017.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top