Ministerul Educatiei a fost dat in judecata de catre Asociatia Ad Astra in cazul competitiei de proiecte Tinere Echipe 2014

1fff1212.jpg

1fff1212Asociatia Ad Astra a dat in judecata Ministerul Educatiei deoarece, dupa spusele reprezentantilor acesteia, Ministerul Educatiei ar fi refuzat sa faca public bugetul total alocat competitiei de proiecte in cadrul Tinere Echipe 2014

In plus, asociatia a concluzionat ca Romania aloca din ce in ce mai putine fonduri proiectelor de cercetare bazate pe competitie directa, ultimele rapoarte plasand Romania pe ultimul loc in randul tarilor membre ale Uniunii Europene. 

Referitor la proiectul din 2014, acestia au dezvaluit ca reprezentantii ministerului nu au respectat prevederile legale deoarece pachetul de informatii nu a inclus fondurile totale alocate acestui proiect. Astfel, peste 3000 de directori de proiect, alaturi de echipele lor, cat si publicul larg, nu au avut posibilitatea sa afle ce s-a intamplat cu acei bani publici. 

Raspunsul venit din partea Ministerului nu a satisfacut reprezentantii asociatiei iar acestia au depus o a doua plangere, de aceasta data la ANCSI. 

Mai multe detalii: www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top