Ministerul pentru IMM renunta la regula „primul venit-primul servit” in Start-Up Nation 2018

2803445-publimedia-shutterstock.jpg

Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comert si Antreprenoriat a anuntat marti ca a fost de acord sa renunte, in urma procesului de consultare publica, la prevederea din proiectul Start-Up Nation 2018 care presupunea contractarea proiectelor depuse pe baza principiului „primul venit – primul servit”.

„Este corect sa oferim o sansa si intreprinzatorilor din zonele mai putin dezvoltate din punct de vedere economic, iar Start-Up Nation inseamna retrezirea spiritului antreprenorial si sustinerea financiara a debutului in afaceri”, spune ministrul de resort, Stefan Oprea.

Ministerul precizeaza ca, tinand cont de sugestiile primite, prin punctajul acordat in urma modificarii Ordonantei de Urgenta, se ofera o sansa egala de obtinere a finantarii pentru afacerile pornite in domeniile: productie, servicii si industrii creative. „De asemenea, procesul de selectie a proiectelor se va face pe baza de clasament (punctaj) si criterii de departajare transparente in conditii de punctaj egal, renuntandu-se la contractarea proiectelor pe baza principiului primul venit – primul servit”, se arata in comunicat.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top