Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni (MpRP) a lansat varianta actualizata a Ghidului Beneficiarului 2018

ghid-consultare.jpg

Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni, denumit in continuare Ministerul, sprijina activitatea romanilor de pretutindeni prin acordarea de finantari nerambursabile si alte mijloace de sprijin financiar, in limita bugetului alocat, cu respectarea principiilor liberei concurente, eficacitatii utilizarii fondurilor publice, transparentei si a tratamentului egal.

Finantarile nerambursabile se acorda pe baza evaluarii programelor, proiectelor sau actiunilor de catre o comisie de evaluare si se realizeaza efectiv prin acorduri de finantare (contracte) incheiate cu solicitantii ce au intrunit conditiile cumulative prevazute de prezentul Ghid, in conditiile Legii nr. 321/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, ale Legii nr. 299/2007 cu modificarile si completarile ulterioare si ale Programului de Guvernare 2017 – 2020.

Sesiunea de depunere a cererilor de finantare va fi deschisa permanent. Pentru proiectele derulate in anul 2018, cererile de finantare se transmit cel tarziu pana la data de 1 noiembrie 2018. Dupa data de 1 noiembrie 2018, se vor putea depune cereri de finantare aferente proiectelor care se vor derula in anul urmator.

Ghidul beneficiarului

Sursa: Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top