Misiune economica in Brazilia in mai 2012

brazilia.jpg

ARIES cu sprijinul CRPC si DCE (Ministerul de Externe) organizeaza a 2-a Misiuine Economica in Brazilia in perioada 14 – 20 mai 2012.

Programul Misiunii Economice cuprinde:

Ambele sesiuni de matchmaking sunt organizate cu sprijinul Consulatului Economic al Romaniei si al asociatiilor de IT din zona cu care avem deja relatii de colaborare ca urmare a intalnirilor realizate cu ocazia misiunii de anul trecut, pe baza Fiselor pe care dvs le veti completa.

Mentionam ca BITS este un eveniment organizat de Hannover Messe (Germania) dupa modelul CeBit si are un caracter international si reuneste expozanti si participanti din toate tarile Americii de Sud!

Conditiile de participare:

  • se deconteaza de catre guvern 50% din costurile de transport si cazare pentru o persoana/firma si acoperirea integrala a costurilor de zboruri interne in Brazilia si de organizare seminarii matchmaking in cele 2 orase.
  • Costul estimativ de acoperit de catre firma dvs ar fi deci in jur de doar 1200 euro (transport, cazare, masa) + carti vizita, pliante, pentru contacte.
  • Sunt acceptate doar companii care au obligatiile la bugetele local si central achitate (se vor prezenta certificate de atestare).

De asemenea va reamintim ca pentru cheltuieli suplimentare, neincluse in cheltuielile acceptate de schema de finantare aprobata, ARIES va percepe 250 Euro (pe baza de factura).

Termen limita de raspuns: 27 aprilie 2012.

Mai multe detalii: www.aries.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top