Mobilitati pentru potentialii beneficiari ai Programului Rondine

turisti_calatori.jpg

turisti_calatoriAdministratia Fondului pentru Mediu anunta deschiderea sesiunii de depunere a cererilor de finantare in cadrul Fondului pentru Relatii Bilaterale din Programul „RO06 Energie regenerabila”Rondine.

Intre 24-28 martie 2014, potentialii beneficiari ai programului Rondine se vor deplasa intr-o vizita oficiala pentru a dezvolta parteneriate sustenabile cu parteneri din Statele Donatoare (Norvegia si Islanda).

Potentialii beneficiari ai programului Rondine care doresc sa faca parte din delegatia care se va deplasa in Statele Donatoare isi pot depune dosarele online la adresa [email protected], pana pe 10.03.2014.

Informatii suplimentare puteti obtine de la adresa [email protected].

In perioada 11-14 martie 2014, Administratia Fondului pentru Mediu va analiza cererile de finantare depuse de beneficiari. Lista solicitantilor acceptati va fi publicata pe site-ul www.rondine.ro.

Programul Rondine are doua componente: hidroelectrica si geotermala. Prin componenta hidroelectrica se urmareste realizarea de investitii initiale si retehnologizarea hidrocentralelor, cu scopul extinderii capacitatii de productie de electricitate din surse regenerabile. Componenta geotermala vizeaza realizarea de investitii initiale, retehnologizarea centralelor de producere a energiei termice ce utilizeaza energia geotermala, cu scopul extinderii capacitatii de productie de energie termica din surse regenerabile.

Pentru componenta hidroelectrica, solicitantii eligibili sunt operatorii economici privati sau de stat, iar pentru componenta geotermala solicitantii eligibili sunt operatorii economici privati sau de stat si unitatile administrativ-teritoriale.

Document anexat

Ghidul solicitantului Rondine – Relatii bilaterale (PDF)

Sursa: EEAGrants.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.