Noutatile din industria IT, prezentate pe 15 mai la Conferinta Afaceri.ro Iasi 2014

afaceri.ro-iasi.png

afaceri.ro-iasiPe 15 mai, la Palas Congress Hall, Iasi – sala Verdi, va avea o noua Conferinta Afaceri.ro Iasi, organizata de Arhipelago Interactive, APEC, Camera de Comert si Industrie Iasi, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara EURONEST, ARIES si Iconic.  

Conferinta Afaceri.ro Iasi 2014 este dedicata industriei IT din regiunea Nord-Est, fiind un eveniment unde se va discuta despre noile tehnologii, despre exportul de servicii si produse digitale, despre surse de finantare, despre oameni si companii, dar si despre modele de management.

La Conferinta Afaceri.ro Iasi 2014 avem alaturi de noi oameni de afaceri cu experienta care ne vor oferi inspiratie si informatie privind industria IT, noi tehnologii si despre oportunitatile de finantare din 2014„, a declarat Alina Popa, Director executive Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara EURONEST.

In cadrul evenimentului va avea loc conferinta de lansare a proiectului „Cresterea competitivitatii Clusterului Regional Inovativ EURONEST IT&C Hub si stimularea interactiunilor dintre membri pentru dezvoltarea de produse si servicii de inalta tehnologie” implementat de Asociatia Cluster regional Inovativ EURONEST IT&C HUB.

De asemenea, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servcii (ANIS) organizeaza, in cadrul conferintei Afaceri.ro, o noua intalnire din seria „ANIS | Intalniri regionale” la care sunt invitati reprezentantii companiilor din regiunea de nord-est a tarii, pentru a le prezenta rezultatele primului studiu realizat asupra industriei romanesti de software si servicii si strategia patronatului de dezvoltare a acesteia. Studiul a fost realizat in parteneriat cu IDC Romania.

La conferinta sunt asteptati managerii, intreprinzatorii si profesionistii care doresc sa inteleaga trendurile pietei internationale de outsourcing, posibilitatile de colaborare, solutii la provocarile din piata muncii si a infrastructurii de afaceri.

Programul evenimentului, informatii despre invitati, dar si alte detalii despre Conferinta Afaceri.ro Iasi 2014 sunt disponibile pe pagina web a Conferintei.

Inscrierile la conferinta se fac accesand linkul http://goo.gl/y737Ar, iar taxa de participare la eveniment este de 100 lei.

Pentru informatii suplimentare, inscrieri la conferinta sau parteneriate ne puteti contacta la adresa [email protected].

Organizatorii multumesc partenerilor: Acces Project Investments, Romtelecom, Casa Auto Iasi, Exonia, Autonom, Gramma Wines, Microsoft, Euronest IT&C HUB, ADR Nord-Est, ANIS, Tehnopolis, Enterprise Europe Network, CNIPMMR, Euromonitor International, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-proiectelor.ro, Economiaonline.ro, Asigurari.ro, Meteo.ro.

Va asteptam cu drag la Conferinta Afaceri.ro Iasi – 15 mai 2014!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top