„O mai buna adaptare prin consiliere si orientare”

tineri_afacere.jpg

tineriAcesta este titlul unui proiect modern de consiliere si orientare profesionala, lansat de curand in Iasi, ce cuprinde o serie de activitati inovative: „Vizite de studiu – Job Shadow Day„, „Excursie tematica – initiere in antreprenoriat„, „Campanie de informare referitoare la lumea profesiilor – intalnirile din biblioteca vie” si „Zilele orientarii profesionale„.

Liceul Teoretic „Al. I. Cuza” este lider de parteneriat in acest proiect, iar partenerii in proiect sunt Colegiul National de Arta „Octav Bancila” Iasi si compania LACONSEIL Iasi.

Proiectul „O mai buna adaptare prin consiliere si orientare” este finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 2 – Corelarea Invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii, Domeniul major de interventie 2.1 – Tranzitia de la scoala la viata activa.

Bugetul total al proiectului este de 2.170.291,60 lei (aprox. 500.000 EURO) din care finantarea nerambursabila este de aprox. 98% – 2.118.600,10 lei.

Grupul tinta din cadrul proiectului este format din 300 de elevi din clasele IX – XII. Dintre acestia, 150 de elevi provin din cadrul Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” si 150 de elevi provin din cadrul Colegiului National de Arta „Octav Bancila”.

Pentru informatii suplimentare privind proiectul va rugam sa contactati: Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”, str. Ion Creanga, nr. 37, Iasi, persoana de contact dna. Maximiuc Ariadna-Cristina – Manager de proiect, telefon/fax: 0232/272.904, email: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.