OFICIAL: S-a anuntat perioada de inscriere in programul Start-Up Nation 2018-2019

Start-up-Nation-Romania-01.png

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a anuntat luni oficial data la care va deschide aplicatia electronica de inscriere in programul Start-Up Nation 2018-2019, prin care statul spune ca va acorda fonduri nerambursabile de câte 200.000 de lei (43.000 de euro) unor firme private mici si mijlocii.

Aplicatia pentru inscrierea in programul Start-Up Nation 2018 se deschide joi, 27 decembrie 2018, ora 11:00, pe site-ul aippimm.ro, a anuntat Directia Politici Antreprenoriale din minister. Bugetul total al programului, in noua editie, va fi de 2 miliarde de lei (circa 430 de milioane de euro), care trebuie asigurati prin bugetul de stat, bani care ar urma sa se imparta la maximum 10.000 de firme mici si mijlocii, conform procedurii de implementare a programului.

Aplicatia va ramâne deschisa timp de 30 de zile lucratoare. Alocatia financiara nerambursabila, de maximum 200.000 lei/beneficiar, poate reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societatile neplatitoare) aferente proiectului.

Calcularea punctajului planului de afaceri se va face in timp real si transparent, conform grilei de evaluare. Punctajul minim pentru a fi acceptat de principiu in vederea verificarii administrative si a eligibilitatii este de 50 de puncte din maximum 100 de puncte posibile.

Sursa: Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top