Oportunitate de parteneriat pentru dezvoltatorii IT oferita de Telekom

TELEKOM.jpg

TELEKOMGrupul Deutsche Telekom a dat startul celei de-a doua editii a concursului international „Business Wall of Fame”. Concursul se deruleaza concomitent in 8 tari europene si anume: Austria, Croatia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Slovacia si Romania

Competitia este adresata dezvoltatorilor IT din Romania care isi inscriu solutiile Internet of Things in perioada 22 aprilie – 25 mai 2015 pe platforma Wall of Business.  Acestia au posibilitatea de a castiga o campanie de promovare a solutiei lor in valoare de 30.000 de euro cat si oportunitatea de a deveni partener Telekom Romania.

Caledarul competitiei

  • 22 aprilie – 25 mai: inscrieri pentru dezvoltatorii de solutii de tip loT;
  • 11 mai- 22 iunie: vot din partea comunitatii de business;
  • 7 iulie 2015: selectarea castigatorului la nivel national.

Premii

In perioada 11-22 iunie se va desfasura o serie de voturi ale comunitatii, in urma careia va rezulta o lista de 15 cele mai bune idei ce urmeaza a fi jurizate de catre o comisie Telekom.

In plus, compania-suporter, care a avut cele mai bune argumente in favoarea solutiei castigatoare, va primi un premiu special format dintr-o campanie in valoare de 20.000 de euro.

Nu in cele din urma, va mai exista un premiu special pentru cea mai buna solutie Internet of Things la nivel international, beneficiind de o promovare de 10.000 de euro cat si includerea acesteia in portofoliul celor 8 tari participante. 

Pentru mai multe informatii despre competitie cat si inregistrarea aplicatiilor accesati AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *