(P) Allbiz Romania sustine misiunea economica Afaceri.ro Odesa

ana1.jpg

In perioada 7-9 iulie va avea loc Misiunea Economica Afaceri.ro in Odesa. Evenimentul doreste sa sprijine si sa dezvolte mediul de afaceri din Romania si este dedicat cresterii numarului de parteneriate romano-ucrainene prin promovarea oportunitatilor si potentialului investitional al Odesei in randul oamenilor de afaceri romani, diplomatilor si investitorilor din Romania.

In aceasta misiune economica participantii vor avea ocazia sa afle informatii relevante din mediul business, universitar sau administrativ, vor participa la dezbateri, sesiuni de networking si experiențe culturale si gastronomice unice in cadrul comunitatii ucrainene.

Printre speakerii care se vor alatura acestei misiuni economice este Anamaria Popa, Directorul General al companiei multinationale de promovare Allbiz Romania.

Anamaria Popa este un important reprezentant in domeniul antreprenorial, aflandu-se ca marturie indeplinirea la nivel insemnat a rolului sau de speaker si invitat special in cadrul evenimentelor business nationale si internationale (Olanda, Polonia, Ucraina etc.) la care a participat. Prin intermediul acestor evenimente a avut ocazia sa cumuleze si sa ofere informatii complexe despre importanta mijloacelor si instrumentelor online folosite pentru sprijinul comertului electronic.

La baza fiecarui discurs s-a aflat incurajarea firmelor de a aplica o strategie unica de promovare online. Scopul fiecaruia a fost dezvoltarea arealului de vanzari, interconectarea cu alte companii, respectiv modul prin care persoanele cu functie de conducere isi pot adapta stilul profesional la noile tendinte de comert electronic. Pentru promovarea conceptului de promovare online intr-o maniera profesionala a apelat si la suportul institutiilor publice, respectiv la experienta vasta a acestora in domeniul business, pentru a forma un parteneriat solid si a organiza o serie de conferinte tematice.

„Ficare misiune economica alaturi de Afaceri.ro mi-a imbogatit sufletul cu experiente minunate si mi-a ridicat la fileu noi provocari de business. Ma astept sa cunosc si de data aceasta oameni frumosi si deschisi catre oportunitati. Oameni care sunt mandri ca sunt romani si care vor sa faca cunoscuta bogatia si potentialul nostru ca tara. De cealalta parte, deoarece exista o carenta de informatii si comunicare cu privire la Romania, cred ca vom face iarasi o surpriza placuta tuturor celor care vor veni sa cunoasca membrii Misiunii Economice Afaceri. ro Odesa. Ideile marete nu stau toate  stranse chiorchine intr-un loc cu adresa fixa ci se culeg mereu la capatul drumurilor necunoscute, de aceea recomand experienta acestei calatorii si invit pe cei interesati sa se alature misiunii!”, afirma Anamaria Popa.

Mai multe detalii despre Misiunea economica Afaceri.ro Odesa 2016 pot fi gasite pe pagina oficiala sau contactand organizatorii la [email protected] Totodata, va puteti inscrie in formularul disponibil aici.

Oferta Early Bird e valabila pana la 6 iunie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.