(P) Asociatia de Cooperare Transfrontaliera “Euroregiunea Dunarea de Jos” sustine misiunea economica Afaceri.ro Odesa

budescu.jpg

Misiunea Economica Afaceri.ro Odesa va avea loc in perioada 7-9 iulie

In cadrul evenimentului participantii vor avea ocazia sa afle informatii relevante din mediul business, universitar sau administrativ. De asemenea, vor participa la dezbateri, sesiuni de networking si experiențe culturale si gastronomice unice in cadrul comunitatii ucrainene.

Printre speakerii care se vor alatura acestei misiuni economice este Natalia Budescu, director de aproape 10 ani al Asociatiei de Cooperare Transfrontaliera “Euroregiunea Dunarea de Jos”.

Natalia Budescu este licentiata in drept administrativ si stiinte juridice si are un portofoliu de proiecte implementate de peste 500.000 Euro, proiecte in domenii diferite cum ar fi mediu, politici publice, formare profesionala, cultura si antreprenoriat, este ferm convinsa ca dezvoltarea reala implica parteneriate “reale” iar reteta de success a acestora: sector public si sector privat (in care se regasesc si ONGuri, care au fost si vor fi mereu un partener strategic de discutie).

Se regaseste in motto-ul “orice provocare este o oportunitate” iar a fi un ong-ist in ziua de astazi este cu adevarat o provocare.

Asociatia de Cooperare Transfrontaliera “Euroregiunea Dunarea de Jos” sprijina dezvoltarea durabila a unitatilor administrativ-teritoriale care alcatuiesc Asociatia, prin extinderea colaborarii intre membri si dezvoltarea relatiilor avantajoase in cadrul tuturor domeniilor de interes comun.

Detalii despre Misiunea economica Afaceri.ro Odesa 2016 pot fi gasite pe pagina oficiala sau contactand organizatorii la [email protected] Totodata, va puteti inscrie in formularul disponibil aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.