(P) Conferinta de incheiere a proiectului „AFRO – Antreprenoriat, FoRmare si Ocupare in regiunile de dezvoltare Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia”

conferinta1.jpg

conferinta1SC AESA-Agriconsulting Europe SRL impreuna cu partenerii sai, Asociatia „Societatea Nationala Spiru Haret pentru Educatie, Stiinta si Cultura„ si “Asociatia Mereu pentru Europa” va invita sa participati miercuri, 9 Decembrie, incepand cu ora 11.00 in sala Iridium a Hotelului Sheraton la conferinta de incheiere a proiectului „AFRO – Antreprenoriat, FoRmare si Ocupare in regiunile de dezvoltare Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia”.

Proiectul a beneficiat de un parteneriat complex, format din mediul de afaceri, unitati de invatamant si mediul asociativ, cu rolul de a stimula ocuparea pe cont propriu prin dezvoltarea de competente in domeniul afacerilor si sustinerea initiativelor antreprenoriale, precum si promovarea culturii antreprenoriale la nivelul regiunilor Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia (judetele Dolj, Gorj, Valcea, Olt, Mehedinti).

Proiectul a fost implementat pe o durata de 10  luni, in perioada 12 februarie 2015 – 11 decembrie 2015,  propunandu-si:
•    Furnizarea unui program de formare profesionala in competente antreprenoriale cu rolul de a pegati cel putin 411 de cursanti pentru initierea unei afaceri
•    Organizarea si desfasurarea unui concurs de idei de afaceri, in cadrul caruia vor fi finantate, cu pana la 20.000 euro, 41  de planuri de afaceri
•    Acordarea de consiliere-sprijin in cadrul a 4 centre de sprijin pentru initierea afacerilor (2 centre deja existente in Bucuresti ; 2 centre noi in Ramnicu Valcea si Craiova)
•    Implementarea unei campanii de constientizare si promovare a culturii antreprenoriale, prin organizarea a 14 evenimente in cele doua regiuni de dezvoltare vizate de proiect, respectiv 7 mese rotunde si 7 ateliere

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul major de interventie 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”. Valoarea totala eligibila a proiectului este de 8.788.141, 25 leilei din care 8.348.734,19 lei reprezinta finantare nerambursabila din Fondul Social European.

Participarea la eveniment este gratuita.

Persoana de contact (inscrieri conferinta)
Cristiana Precup
Infinite Ideas
Contact: [email protected]

Programul conferintei

11.00 – 11.30 Inregistrarea participanţilor
Welcome Coffee

Moderator: Dan Pavel, Realizator Business ON AIR – RFI Romania

11.30 – 12.00 Prezentarea proiectului

Prezentare StartUP Spirit. Prezentarea mediului de business romanesc în contextul actual, cultura antreprenorială, tendințe de evoluție. Q&A.

Speakeri: Manager proiect, Reprezentanti parteneri
12.30 – 13.30    Idei de succes în implementare: de la START la UP

Speakeri:
Stelian Bogza, Co-founder Benefit Online
Bianca Tudor, Founder Elite Business Woman – Prezentarea „Ideilor de afaceri” declarate castigatoare in cadrul proiectului StartUP Spirit

13.30 – 14.30    Prânz & Networking

Mai multe detalii despre proiect: www.startupspirit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *