(P) Curs de limba italiana conversationala Iasi, martie 2016, Euro Personal

cursuri-italiana.png

Euro Personallimba-italiana SRL are peste 10 ani de experienta in formarea profesionala a adultilor si ofera singurul curs de limba italiana autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari din Iasi. Italiana este in continua expansiune si se foloseste nu doar in Italia, ci si in alte tari europene, in functiei de comunitatile existente.

Vrei sa pleci in Italia sau sa te angajezi in Romania si ai nevoie sa stii limba italiana? Vrei sa calatoresti sau sa studiezi si inca nu ai notiunile necesare? Euro Personal te invita la urmatorul curs din luna MARTIE 2016!

Limba italiana este asemanatoare cu limba romana, dar si diferita, iar la curs se predau regulile gramaticale de scriere si pronuntie a cuvintelor, vocabularul de baza si formele speciale pentru anumite expresii. Cursul este unul interactiv cu un pronuntat caracter aplicativ, realizat cu metode moderne de predare. Grupele mici (de maxim 7-8 persoane) ofera un cadru adecvat pentru o pregatire de calitate.

Certificatul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru Competente cheie comune mai multor ocupatii – Comunicare in limba italiana.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407, pe email la [email protected] sau pe site www.europersonal.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.