(P) Curs de perfectionare Manager Proiect, Iasi, 18 – 27 martie 2016

curs-manager-proiect-fonduri-structurale.jpg

manager proiectVrei sa devii manager de proiect si sa ai satisfactia muncii tale? Vrei sa implementezi cu succes un proiect finantat din fonduri nerambursabile? Vrei sa te pregatesti pentru managementul de proiect aferent perioadei de programare a fondurilor europene 2014-2020?

Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, atunci iti recomandam cursul de perfectionare „Manager Proiect„ COR 242101.

Cursul este organizat de Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii, autorizata ca furnizor de formare profesionala de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (A.N.C. fosta C.N.F.P.A.), si se finalizeaza cu o diploma de absolvire recunoscuta de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Cursul se adreseaza tuturor celor interesati sa acumuleze cunostinte si tehnici necesare pentru managementul de proiecte si sa-si dezvolte abilitati practice, utile pentru rezolvarea problemelor specifice managementului proiectelor.

Durata cursului este de 40 de ore. Orele se vor desfasura preponderent in weekend. Programul va fi stabilit cu participantii inscrisi la curs, in functie de disponibilitatea acestora.

Examenul de absolvire va consta intr-o proba teoretica si una practica. Proba teoretica consta in rezolvarea unui test grila, iar cea practica presupune prezentarea in fata comisiei de evaluare a proiectului elaborat pe parcursul sesiunii de instruire.

Traineri – Oana Petculescu si Gabriel Lazar

Vom aborda impreuna urmatoarele teme:

 • Etapele ciclului de viata al proiectului
 • Analiza factorilor interesati
 • Analiza problemei (arborele problemei) si analiza obiectivelor (arborele obiectivelor)
 • Analiza strategiilor si alegerea strategiei optime
 • Stabilirea scopului si obiectivelor proiectului
 • Planificarea activitatilor proiectului
 •  Planificarea financiara (bugetul proiectului)
 • Managementul riscurilor
 •   Managementul echipei de proiect
 •   Monitorizarea si evaluarea proiectului
 •   Managementul comunicarii in cadrul proiectului
 •   Realizarea procedurilor de achizitii publice
 •   Relatia cu partenerii
 •   Finantarea proiectelor
 •   Programele de finantare disponibile pentru România in perioada 2014-2020

De ce sa te inscrii la cursul nostru de Manager Proiect?
1.    Pentru ca vei invata cum sa initiezi, sa planifici si sa implementezi un proiect;
2.    Pentru ca vei dobandi cunostintele si abilitatile necesare gestionarii proiectelor cu finantare nerambursabila;
3.    Pentru ca vei obtine o tripla certificare: certificatul de absolvire din partea A.N.C., diploma de excenta din partea Managementul-proiectelor.ro si diploma de participare din partea Finantare.ro, portalul numarul 1 in domeniul finantarilor din Romania;
4.    Pentru ca vei beneficia de supervizare si coaching din partea unor traineri cu experienta in implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila;
5.    Pentru ca vei avea posibilitatea dezvoltarii unor parteneriate ulterioare cu furnizorii cursului, A.P.E.C. si Managementul-proiectelor.ro;
6.    Pentru a profita de oportunitatile oferite de piata muncii in domeniul managementului de proiect cu finantare europeana.

Valoarea investitiei 570 RON.

Daca te inscrii la cursul nostru din luna martie 2016 poti beneficia de o reducere preferentiala de 100 RON daca vei veni la curs impreuna cu o cunostinta sau te vei inscrie la inca unul dintre cursurile noastre de Expert Accesare Fonduri Structurale sau Expert Achizitii Publice.

Taxa de participare poate fi platita in doua transe si acopera toate cheltuielile legate de curs, suportul de curs, fise de lucru, examinare, diplome. Taxa va fi achitata dupa semnarea contractului de formare profesionala.

Conditii de inscriere: Participantii trebuie sa fie absolventi de studii superioare finalizate cu diploma de licenta.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare privind desfasurarea acestui curs sunati-ne la numarul de telefon 0755.935.332 sau scrieti-ne la adresa de email [email protected]

Website: www.managerdeproiect.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.