(P) Curs Expert achizitii publice, Iasi, aprilie 2016 – Euro Personal

index.jpg

A fi expert in achizitii publice necesita cunostinte temeinice de legislatie, dar si practica pe langa profesionisti. Primul pas, acela de a invata notiunile de baza, este deja facut daca vii la cursul autorizat ANC de la Training Cariere! Ai sansa sa acumulezi informatiile necesare de la traineri experimentati indiferent ca faci parte din sectorul public sau din cel privat.

In luna aprilie 2016 te poti pregati din timp pentru noile proiecte care se vor deschide anul acesta. Fiecare organizatie are nevoie de un specialist in achizitii care sa realizeze invitatii, caiete de sarcini, procese verbale, note de atribuire. Vrei sa fii unul dintre ei? Nimic mai simplu! Noi venim in intampinarea dorintelor tale printr-un curs de calitate in care vei invata tot ce trebuie sa stii despre acest domeniu.

In cadrul cursului se va face practica pe situatii reale, se vor completa documente tipizate si se vor detalia situatii nereglementate cu potential dificil. Cursul dureaza 40 de ore, iar pretul este de 600 de lei.  La final se obtine certificatul autorizat de Expert achizitii publice si toate competentele din standardul ocupational. Veti putea ocupa acest post atat in cadrul institutiilor publice, cat si a celor private.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected], www.europersonal.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.