(P) Curs intensiv de Autocad 2D și 3D, Constanta, aprilie 2016 – Euro Personal

curs-inspector-resurse-umane-revisal.jpg

Euro Personal SRL va ofera in luna APRILIE 2016 un curs complet predat de specialisti practicieni cu multi ani de experienta in domeniu. Aplicabilitatea programului este generala, iar practica a demonstrat ca se poate folosi in cele mai diverse domenii : arhitectura, constructii, instalatii, electricitate, medicina dentara, textile, mecanica, etc.

AutoCAD-ul este cel mai popular program de proiectare asistata de calculator. Se adreseaza inginerilor sau persoanelor care au alta specializare si doresc sa invete tainele construirii elementelor in 2D si in 3D.

In cadrul acestui program veti invata notiuni despre :
–    Identificarea proprietatilor geometrice ale obiectelor si realizarea reprezentarilor grafice,
–    Realizarea de desene bidimensionale si de proiecte tridimensionale in Autocad,
–    Cunoasterea comenzilor din meniuri,
–    Crearea de fisiere si layere,
–    Exportul proiectelor finale in alte aplicatii informatice.

Cursul dureaza 40/ 60 de ore, costa 1.000 de lei si se adreseaza tuturor persoanelor care au minim studii liceale si  doresc sa invețe proiectare asistata de calculator. Diploma este autorizata ANC si recunoscuta in UE si in alte60 de tari cu care Romania are acorduri.

Pentru informatii si inscrieri putem fi contactati la telefon 0748.687.407 sau [email protected], www.europersonal.ro.

One thought on “(P) Curs intensiv de Autocad 2D și 3D, Constanta, aprilie 2016 – Euro Personal”

  1. Ion Pana spune:

    Credeti ca veti reusii vreodata sa va ganditi sa redresati Romania in favoarea poporului si a urmasilor vostri? Cine va plateste lunar cu salarii de subzistenta pantru a distruge fara a construii nimic in ROMANIA? Voi realizati ca ati cazut intr-o capcana fara intoarcere? Cumparati-va pamantul tarii si fugiti din oras, renuntati de bunavoie la oferte pagubitoare pentru natia romana.. NATURA NE VA SALVA PE TOTI NU TREBUIE SA NA ASCUNDEM DUPA SEFI CORUPTI SUI NEMERNICI CARE UMPLE PROSTIMEA CU PROMISIUNI DESARTE. Va rog din suflet sa reveniti la NATURA, sau ce putin incercati, va asigur ca nu este greu. Mananc cu sotia nobila PAPADIE, fara sa poarte impozite , taxe , dar nici promisiuni EURO. , Nu recomand ca basescu, recomand cum imi dicteZA CONSTIINTA COBORATI , CURAJ , COBORATI, din mrejele oraselor de carton putrezit, FUGITI, FUGITI , FUGITI, dar ramaneti in NATURA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.