(P) Curs intensiv de Formator, Iasi, februarie 2016 – Euro Personal

curs-pilot-neets.jpg

curs EBTVrei sa predai si nu ai certificat de Formator? Vrei sa te faci ascultat si sa explici lucruri interesante pe intelesul tuturor?

Atunci vino la cursul de Formator organizat de Training Cariere! Societatea noastra detine acreditare pentru standardul international de calitate ISO 9001, iar cursurile oferite ating cel mai intal grad de profesionalism.

Cursul va fi predat de doamna Antonela Cristina Sofronia, doctor in economie si formator cu o experienta de peste 15 ani. Programul se deruleaza pe parcursul a 60 de ore si costa 700 de lei, iar urmatoarea serie va incepe in luna februarie 2016.

In cadrul acestui curs veti invata toate notiunile necesare de didactica si pedagogia adultilor, iar la partea practica veti avea ocazia sa exersati in timp real cele invatate. Examenul consta intr-un test scris si prezentarea proiectului realizat individual pe parcursul cursului. In urma absolvirii, participantii vor fi capabili sa utilizeze cele mai adecvate metode de predare si tehnici de comunicare in vederea transmiterii eficiente a informatiilor.

Certificatul este autorizat ANC pentru toate cele 9 competente din standardul ocupational care dau dreptul de a preda in formare profesionala a adultilor.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407, pe email la [email protected] sau pe site www.europersonal.ro.

Website: europersonal.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *