(P) Curs intensiv de Limba Engleza conversationala, Iasi, Iulie 2016 – Euro Personal

curs-EBT.jpg

Limba engleza este limba nativa a peste 300 milioane de oameni si s-a impus in domenii ca: stiinta, aviatie, business, divertisment, radio, diplomatie sau internet. Astfel se estimează că un miliard de oameni cunosc limba engleză cel putin la nivel de baza. Tu te numeri printre ei?

La Euro Personal cei mai buni profesori din Moldova te vor ajuta sa inveti la nivel conversational aceasta limba in timp scurt. Cursantii nostri au avut rezultate foarte bune si s-au adaptat in timp scurt in grupurile native in cazul calatoriilor peste hotare.

Cursul dureaza 40 de ore, costă 470 de lei, iar urmatoarea serie este programata sa inceapa in luna IULIE 2016. Programul se adresează tuturor persoanelor care au minim 10 clase si au implinit 16 ani indiferent de domeniul de specializare.

La acest curs se predau notiuni despre :
•    Gramatica si vocabular la nivel de incepatori,
•    Reguli de baza in limba engleza,
•    Verbe neregulate si expresii specifice,
•    Conversatii pe diverse teme.

La finalul cursului se da examen scris si oral cu o comisie formata din specialisti si se obtine certificatul de absolvire autorizat ANC, recunoscut in UE si alte 60 de tari cu care Romania are acorduri.

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele acte:
–    Copie după ultima diplomă de studii absolvite,
–    Copie după buletin,
–    Jumatate din taxa.

Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la telefon 0748.687.407, pe email [email protected], www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.