(P) Curs intensiv de limba Germana conversationala la Iasi in ianuarie 2017

curs-mp.jpg

Hai la noi sa inveti limba germana la nivel conversational! In prezent sansele de angajare cresc daca stii cel puţin o limba straina, iar limba germana devine tot mai cautata pentru posturile de angajare. Tehnologia informatiei si internetul au facut posibil lucrul de la mare distanta pentru companii multinationale din intreaga lume, iar acum sunt disponibile posturi si in Romani la care se solicita germana conversationala.

Euro Personal SRL va ofera singurul curs autorizat ANC din Iasi de o calitate superioara la un pret accesibil. Noi va oferim sansa cu ajutorul profesorilor nostri sa invatati in scurt timp notiuni de germana pentru a putea purta un dialog la nivel de conversatii simple.

Cursul durează 40 de ore, costa 470 de lei,  este la nivel de incepator si se adreseaza tuturor persoanelor care au minim 10 clase si doresc sa invete limba germana.

Cursul pune accent atat pe elementele de vocabular, cat si pe cele de gramatica pentru obtinerea unor competente complete. Examenul consta intr-un test scris si unul oral sustinut in fata unei comisii, iar certificatul este acreditat de Ministerul Muncii si Educatiei, recunoscut in Uniunea Europeana si in alte 60 de state.

Acte necesare pentru înscriere:
•    Copie după ultima diplomă de studii absolvite,
•    Copie după buletin,
•    Jumatate din taxa.

Pentru informatii si inscrieri putem fi contactați la telefon 0748.687.407, [email protected], www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.