(P) Curs intensiv Evaluator de furnizori si programe de formare, Iasi, mai 2016 – Euro Personal

curs-mp.jpg

A fi evaluator inseamna sa-ti asumi raspunderea compararii unor documente, realitati si evidente cu anumite criterii si sa decizi gradul de indeplinire al acestora.

Evaluatorul de furnizori si programe de formare este specialistul de pe lista comisiei de autorizare care face parte din echipele de autorizare, examinare si monitorizare a furnizorilor de formare profesionala. Acest curs este obligatoriu de la 1.01.2016 pentru toti specialistii, iar in curand va fi obligatoriu si pentru furnizorii de formare. Una dintre cele 2 persoane care vor face parte din comisia de asigurare a calitatii trebuie sa fie absolventa a acestui curs.

Cursul urmator incepe in luna mai 2016, dureaza 40 de ore si costa 500 de lei. In cadrul acestui curs veti invata notiuni despre:
–    Legislatia formarii profesionale continue,
–    Situatii nereglementate si modalitati de rezolvare,
–    modificarea legislatiei si bune practici.

In exclusivitate doar la firma noastra veti face practica pe dosare reale!!! Veti completa in premiera rapoarte de evaluare si de monitorizare si veti avea ocazia sa exersati toate notiuni invatate din legislatie.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected], www.europersonal.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.