(P) Curs intensiv inspector/ referent resurse umane, Iasi, aprilie 2016 – Euro Personal

curs-inspector-resurse-umane-revisal.jpg

Euro Personal va ofera cel mai bun curs de Inspector resurse umane la un pret accesibil! Profesorii nostri, cu multi ani de experienta va vor arata modul de completare a documentelor tipizate si va vor invata tot ceea ce tine de legislatia muncii. Va asteptam la cursul autorizat ANC de la Iasi din luna aprilie 2016!

Acest program se adreseaza tuturor celor care doresc sa tina evidenta personalului intr-o firma, care vor sa se perfectioneze in materie de legislatia muncii si care doresc sa stie cum se completeaza corect anumite documente. In cadrul acestui program veti afla de ce inspectorul de resurse umane este una dintre cele mai importante persoane dintr-o organizatie si cum se ajunge la performanta in acest domeniu.

Participantii vor invata notiuni despre:
–    Modalitatea de concepere si postare a anunturilor de recrutare,
–    Criterii de recrutare si selectie,
–    Modul de completare a contractului de munca si a actelor aditionale,
–    Continutul dosarului de personal,
–    Decizii si sanctiuni,
–    Alte situatii particulare.

Cursul dureaza 40 de ore si costa 500 de lei, iar programul se va stabili de comun acord cu participantii la prima intalnire.

Urmatoarea grupa va incepe in luna aprilie 2016, iar programa completa poate fi consultata pe site-ul nostru www.europersonal.ro.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected], www.europersonal.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.