(P) Curs intensiv Inspector/ referent resurse umane, Iasi, februarie 2016 – Euro Personal

curs-EBT.jpg

Manageri fonduri structuraleIti doresti o cariera in domeniul resurselor umane si nu ai competentele necesare? Sau ai competentele dar inca nu detii certificatul care sa confirme oficial acest lucru? Nimic mai simplu! La cursul organizat de Euro Personal SRL in luna FEBRUARIE 2016 le obtii pe amandoua!

A fi Inspector de resurse umane inseamna sa cunosti foarte bine Codul Muncii, sa gestionezi si sa intocmesti cu maxima atentie documentele de personal si sa fii in permanenta la curent cu noile modificari legislative.

Cursul dureaza 40 de ore, costa 500 de lei, iar la final se obtin toate competentele din Standardul Ocupational. Participantii vor avea ocazia de a face practica pe documente si situatii reale ce pot interveni intre angajat si angajator. Deasemenea, le va fi prezentat programul REGES (Revisal) si documentele electronice de evidenta a salariatilor.

Examenul va fi scris si oral in fata unei comisii de specialisti, iar in urma absolvirii se va obtine certificatul autorizat ANC.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407, pe email la [email protected] sau pe site www.europersonal.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.