(P) Curs intensiv Manager proiect, Iasi, aprilie 2016 – Euro Personal

curs-manager-proiect-fonduri-structurale.jpg

Vrei sa devii manager de proiect si sa lucrezi pe noua alocare financiara? Liniile de finantare se deschid anul acesta pentru toate programele si va fi nevoie de noi profesionisti care sa faca fata cerintelor. Si tu poti fi printre ei!
Vino la cursul de Manager de proiect autorizat ANC la Training Cariere!

Ai ocazia sa devii profesionist intr-un domeniu de viitor care va aduce multi bani in urmatorii 5 ani. In cadrul acestui program vei invata notiuni importante despre sursele de finantare, pasii unui proiect, managementul financiar, managementul timpului si resurselor umane.

Cursul dureaza 40 de ore si costa 500 de lei, iar la final se primesc toate competentele din standardul ocupational. Activitatea de gestionare a situatiilor neprevazute, capacitatea de adaptare si de analiza sunt atribute care nu trebuie sa lipseasca de la nici un manager de proiect. La cursul nostru vei deprinde abilitati care te vor ajuta sa intelegi ce se intampla intr-un proiect, faptul ca echipa este formata din specialisti din diverse domenii care au viziuni si experiente diferite, dar si cel mai important lucru, ca totul trebuie realizat intr-un timp limitat.

Urmatoarea grupa va incepe in luna aprilie 2016, iar programa completa poate fi consultata pe site-ul nostru www.europersonal.ro.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected], www.europersonal.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.