(P) Curs Specialist in activitatea de coaching, Sibiu, mai 2016 – Euro Personal

curs-mp.jpg

Coaching-ul este un conglomerat de cunostinte, deprinderi, abilitati, psihologie si empatie a caror rezultat il reprezinta capacitatea de iesire din situatii limita. Coaching-ul inseamna indrumarea celor care se gasesc in impas pentru a gasi singuri solutii alternative.

A fi Specialist in activitatea de coaching inseamna sa dispui de capacitatea de a indruma alti oameni pentru a obtine echilibrul personal. Pentru aceasta, primul pas consta in obtinerea notiunilor din cadrul cursului oferit de Training Cariere.

Ce insemna puterea, influenta si capacitatea de repozitionare fata de o anumita situatie sau persoana? Cum ajungem sa scoatem la lumina talentele ascunse sau “umbra” fiecaruia dintre noi? La aceste intrebari va raspunde cursul nostru in cadrul a 180 de ore de teorie si practica.

Grupa urmatoare va incepe in luna MAI 2016 si se va sustine conform unui program stabilit de comun acord cu participantii. Cursul se adreseaza persoanelor cu studii superioare indiferent de domeniu si minim 3 ani vechime in munca sau in voluntariat.

La finalul cursului se primeste certificatul autorizat ANC, cod COR 242412 si toate competentele din standardul ocupational.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected], www.europersonal.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.