(P) Cursuri Autorizate de Autocad 2D si 3D, Iulie 2016, Brasov

curs-gratuit-femei.jpg

Acum centrul de formare EURO PERSONAL este mai aproape de tine prin cursul autorizat ANC de OPERATOR IN DOMENIUL PROIECTARII ASISTATE DE CALCULATOR!

Daca doresti sa te specializezi in proiectare 2D si 3D societatea noastra vine in intampinarea cerintelor de pe piata muncii cu primul curs accesibil publicului larg. Cursul se adreseaza atat inginerilor, cat si persoanelor cu alte specializari, fiind predat la un inalt standard profesional de traineri autorizati ANC.

Cursul dureaza in total 60 de ore, din care 20 de ore de lucru individual si 40 de ore de lucru in sala de curs, iar pretul este de 1.000 de lei. Programul va fi in perioada 2-17 iulie cu sustinere efectiva sambata si duminica.

In cadrul acestui program se invata proiectare complexa in 2D si in 3D aplicabila in toate domeniile: mecanica, arhitectura, instalatii, constructii etc.

Programa completa se poate vizualiza pe site-ul nostru www.europersonal.ro, iar absolventii vor obtine toate cele 11 competente din Standardul Ocupational. Locurile sunt limitate la 8 persoane.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407, [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.