(P) Documentatii Economice – Devize (DED) – Program de instruire online, 4 februarie – 9 martie 2016, Lideea

afaceri-online.jpg

Logo.Lideea.TM_-300x180Costul real al constructiei, devizele de lucrari va creeaza probleme? In doar 5 saptamani, la distanta prin internet, cursul nostru va ajuta saintocmiti documentatii economice si devize de lucrari corecte, iar ca beneficiar sa evitati surpriza unor costuri neplanificate.

Cursul include aplicatii practice pe o varietate de lucrari de constructii incepand de la antemasuratoare si finalizand cu Devizul General al Obiectivului de investitii, evidentiind erorile frecvente si abordarea metodologica care va asigura corectitudinea.

Fiind un curs online va bucurati de beneficiile acestuia astfel:
•    faceti cursul de acasa,  de la birou sau calatorind avand laindemana un laptop;
•    oricandin timpul zilei si oricandin timpul saptamanii;
•    realizati aplicatii folosind softul Invest Manager Plus dedicat documentatiilor economice de lucrari;
•    interactivitatea unui curs clasic o aveti la dispozitie prin conferinte video, forumuri, materiale audio-video;
•    4 webinars (seminarii online), cate unul pentru fiecare modulin parte;
•    oferim 20% reducere cursantilor la achizitionarea softului Invest Manager Plus fata de pretul afisat pe site-ul http://qsconsult.ro/produse.html

Si in plus fata de un curs clasic aveti ragaz de cateva zile la fiecare modul sa lucrati pe propriile aplicatii  – ceea ceinseamna cainvatati cu adevarat.
(vizitati platforma LIDZone)
    
Scopul cursului
Acest curs este conceput pentru a furniza participantilor competentele cheie pentru stabilirea costului real al unei constructii; pentru aintocmi, verifica sau a utiliza un deviz de lucrari,  pentru evaluarea cat mai corecta a unei investitii.

La sfarsitul cursului, participantii:
•    Vor cunoaste structura si principiile metodologice deintocmire a devizului de lucrari;
•    Vor fi capabili sa aplice instrumente practice pentru realizarea unei antemasuratori, a unui deviz pe categorii de lucrari, a unui deviz pe obiect siin final a devizului general;
•    Vor fi capabili sa analizeze critic un deviz pentru luarea deciziei de finantare a unei investitii;
•    Vor creste acuratetea devizelor furnizate;
•    Vor fi capabili sa utilizeze softul specializatin realizarea devizelor.

Programul este organizat dupa cum urmeaza:
•    5 module de studiu, fiecare modul incluzand cate un webinar (seminar online) + forumuri de discutii, prezentari video, aplicatii ad-hoc, coaching online, sesiuni video individuale, teste grila pentru fiecare modulin parte, o aplicatieintocmire deviz, individuala pe durata a 5 saptamaniin sistem e-learning.
Pe durata parcurgerii celor 5 module de studiu, cursantii vor interactiona permanent cu trainerii si ceilalti participanti prin intermediul forumurilor organizate pentru fiecare capitol al analizei.

La sfarsitul fiecarui modul de studiu, (modulele 1-4) se va realiza o evaluare a competentelor dobandite pana la acel moment pentru accesulin modulul urmator.

Promovarea cu succes a testelor de evaluare si finalizarea aplicatiei practice va conduce la certificarea competentelor – obtinerea  unui Certificat de competente emis de LIDEEA,insotit de o anexa a certificatului (supliment) care atesta competentele dobandite.

Programul se adreseaza:
•    persoanelor implicatein elaborarea de proiecte pentru finantarea investitiilor din fonduri publice sau accesarea Fondurilor Structurale;
•    persoanelor implicateinintocmirea de oferte de executie pentru investitii  finantate din fonduri publice;
•    persoanelor din administratia publica responsabila cu monitorizarea sau/si implementarea proiectelor, analiza ofertelor, decontarea lucrarilor de constructii;
•    persoanelor  angajatein  proiectare tehnica;
•     factorilor de decizie privind finantarea proiectelor de investitii publice.

Organizatori si trainer
Cursul va este oferit de catre LIDEEA, marca sub care opereaza LIDEEA Development Actions srl si furnizeaza servicii de formare si dezvoltare profesionala pe piata internationala prin intermediul platformei de training online – LIDZone.

Trainer
Dna. Ing. Rodica Prodan – trainer cu o vasta experienta in managementul investitiilor publice siin particularin proiectare.

Expertizain managementul investitiilor este ilustrata de o activitate neintrerupta de 29 de aniin proiectare si 10 aniin analiza si urmarirea executarii investitiilor finantate din bani publici.

Programul de training se va desfasura exclusiv online, in perioada 4 februarie – 9 martie 2016.

Investitie: 800 de lei + TVA / participant.

Pentru mai multi participanti de la aceeasi institutie se aplica un discount de 10%,incepand de la al 3-lea participant.

Pentru inscrieri va rugam sa ne transmiteti un email de intentie la adresa [email protected] in urma caruia veti primi un FORMULAR DEiNSCRIERE la curs.

Pentru orice alte detalii privind programul de instruire va rugam sa ne contactati la aceeasi adresa de e-mail.
Termen deinscriere: 3 februarie 2016.

Contact:
Dina Ursuta
Email:  [email protected]
Tel / Fax:  0356 – 455251; 0356 – 455252;
Mobil: 0755 113 272

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *