(P) Euro Personal SRL – un lider de piata in continua crestere

europersonal.jpg

Euro Personal SRL – societate acreditata ISO 9001:2008 pe domeniul formarii profesionale continue a avut o crestere exponentiala a activitatii in anul 2015. Prin largirea paletei de cursuri, dar si cresterea numarului de locatii din tara in care se deruleaza programele de formare, societatea a ajuns in prezent la un numar de 17 autorizatii ANC, la o echipa de 4 angajati permanenti si 42 de colaboratori in toata tara.

Calitatea cursurilor oferite a fost certificata prin numeroase recomandari primite de la institutii publice si private, precum si prin reinnoirea parteneriatelor realizate in anii anteriori. Societatea este pioniera in domeniul promovarii calitatii prin formatorii sai care au initiat standardul ocupational pentru ocupatia Manager de formare. Auditul pe calitate realizat in urma centralizarii rezultatelor din chestionarele de evaluare completate de absolventi a scos in evidenta un grad de satisfactie de peste 90% fata de calitatea cursurilor, profesionalismul formatorilor si modul de organizare a programelor de formare.

Societatea Euro Personal SRL este prezenta in clasamentul Top Firme inca din anul 2013 pe domeniul formarii profesionale continue. Acest lucru confirma din nou valoarea firmei, preocuparea permanenta pentru calitate, dar si vizibilitatea creata in timp, la nivel national.

Detalii despre cursuri si despre activitatea societatii se pot obtine de pe site-ul oficial www.europersonal.ro sau la telefon 0748.687.407.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.