(P) Grupul de Actiune Locala „Valea Prutului” isi prezinta raportul de activitate

meeting.jpg

logo_gal_valea_prutAsociatia G.A.L. „Valea Prutului„, autorizata sa implementeze strategia de dezvoltare locala finantata prin axa LEADER, va invita sa participati la Conferinta de presa cu tema „Prezentare raport de activitate cu privire la rezultatele procesului de selectie si stadiul de implementare a proiectelor finantate prin AXA LEADER la nivelul G.A.L. „Valea Prutului„.

Conferinta de presa va avea loc vineri, 02 octombrie 2015, incepand cu orele 11.00, la sala de consiliu din cadrul Consilului Local Popricani – Teritoriul GAL Valea Prutului, judetul Iasi.

Conferinta de presa va fi sustinuta de dl. ing. Vasile Lungu, Presedintele G.A.L. Valea Prutului si de domnul Valeriu Pirlog, Primarul Comunei Popricani.

La conferinta de presa vor fi invitati sa participe si reprezentanti ai Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale, membri ai G.A.L. Valea Prutului si beneficiari ai proiectelor finantate prin AXA LEADER.

Pentru jurnalistii care doresc sa li se asigure transportul, plecarea din Iasi va fi la ora 10.30 din fata Palatului Culturii.

In speranta ca ne veti onora cu prezenta la aceasta intalnire, va rugam sa confirmati participarea pana la data de 01.09.2015, ora 17.00, pe mail: [email protected] sau telefonic: 0755.935.332.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *