(P) Indrazneste sa te afirmi – inscrie-te la masteratul in managementul proiectelor din cadrul FCRP – SNSPA

afis-promovare-pm1.jpg

Masteratul in managementul proiectelor din cadrul FCRP – SNSPA se afla in cautare de viitori absolventi. Asteptam practicieni dornici sa se specializeze in managementul proiectelor, profesionisti implicati in proiecte si procese, antreprenori aflati in cautare de instrumente eficiente pentru organizarea afacerii, experti implicati in proiectele cu finantare europeana, consultanti, formatori etc. Ii asteptam pe toti cei care doresc sa aiba acces la cele mai bune tehnici si metode de initiere, planificare si monitorizare a proiectelor, programelor si portofoliilor de proiecte. 

Utilizand parghiile invatamantului academic de calitate, incercam sa daramam mitul conform caruia sistemul educational din Romania nu rapunde cerintelor pietii. In fiecare an cautam noi cai prin care sa devenim mai receptivi la mediul de afaceri intern si international. Toate aceste eforturi de imbunatatire au condus la obtinerea certificarii internationale conferite de cea mai importanta asociatie profesionala a managerilor de proiect din lume – Project Management Institute (PMI).

Astfel, din anul 2011, Masteratul in Managementul este primul program masteral de managementul proiectelor din Europa centrala si de est acreditat de catre PMI Global Accreditation Center for Project Management Education Programs (PMI GAC). Acreditarea PMI GAC certifica faptul ca Masteratul in Managementul proiectelor ofera o pregatire valida in managementul proiectelor, conforma cu standardele de calitate ale PMI.

Iar din 2012, Masteratul de Managementul proiectelor este membru al PMI Academic Network Student Membership Program, ceea ce inseamna ca, pentru o taxa preferentiala, masteranzii au acces la o serie de beneficii:

  • statutul de membru al PMI valid pentru intreaga perioada de scolarizare (2 ani);
  • accesul la varianta online a A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) – Fourth Edition, precum si la una dintre cele mai specializate biblioteci virtuale cu lucrari din domeniul managementului de proiect;
  • accesul la diferite instrumente online de evaluare si dezvoltare a carierei, inclusiv PMI Career Headquarters – un portal de recrutare destinat managerilor de proiect;
  • posibilitatea de a deveni abonati ai revistelor editate de PMI, inclusiv Project Management Journal®, o revista academica dedicata managementului de proiect, publicata in colaborare cu prestigioasa editura John Wiley and Sons;
  • obtinerea unor reduceri importante la taxele de examinare implicate in procesul de certificare profesionala internationala (CAPM , PMP, PgMP). 

De asemenea, din 2015 la Masteratul in Managementul Proiectelor se desfasoara un curs de metodologii alternative de management de proiect (Agile si Scrum).

Masteratul in Managementul proiectelor are o durata de 2 ani, fiind disponibil in 3 variante: 1. masteratul cu frecventa si predare in limba romana (sunt disponibile 50 de locuri din care 20 sunt fara taxa), 2. masteratul cu frecventa si predare in limba engleza (sunt disponibile 50 de locuri din care 35 sunt fara taxa), 3. masteratul cu frecventa redusa (sunt disponibile 75 de locuri).

Masteratul in Managementul proiectelor este acreditat de catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS) si se finalizeaza cu diploma de master, recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

Inscrierea candidatilor la concursul de admitere se face in perioada 18-23 iulie a.c., iar sustinerea prezentarii in format PowerPoint de catre canditatii la masteratele cu frecventa se desfasoara in perioada 25-27 iulie a.c.
Pentru mai multe informatii despre concursul de admitere, va rugam sa accesati aceasta pagina sectiunea Admitere.

Pentru detalii poate fi contactata Marina Enache la adresa de e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.