(P) Invitatie Seminar GRATUIT „Admitere Magistratura si INM 2016”, 16 septembrie 2015, Craiova – Hotel Mellis – Euro Best Team

admitere_magistratura_curs.jpg

admitere_magistratura_cursEuro Best Team va invita sa participati la Seminarul Gratuit „ADMITERE MAGISTRATURA si INM 2016„, care va avea loc in data de 16 Septembrie 2015, la Hotel Meliss, Craiova.

Scopul acestui eveniment este acela de a oferi participantilor oportunitatea de a cunoaste structura, metodele de predare si organizarea planului de invatare pentru cursul de pregatire in vederea admiterii la Magistratura si INM.

Seminarul include sesiuni pentru toate probele de concurs sustinute in vederea admiterii la Institutul National al Magistraturii: proba juridica, rationament logic si interviu, dar si o sesiune tehnica privind modalitati eficiente de pregatire si organizare a materiilor necesare concursului.

Evenimentul incepe la orele 10:00, dureaza 6 ore si este sustinut de lectorii cursului, fosti magistrati, cadre universitare si psihologi. Astfel, participantii interactioneaza cu lectorii si obtin direct de la sursa informatiile necesare privind studiul si pregatirea pentru cel mai competitiv si greu concurs de admitere din Romania.  

Speakeri seminar:

Conf. Univ. Dr. Emilian Stanisor, Lector Drept Penal si Drept Procesual Penal – magistrat, procuror de cariera, lector cunoscut in domeniul pregatirii magistratilor, specialist in drept penal, criminologie si penologie, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate.

Nicoleta Irimiea, Lector  Drept Civil – activitate de procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cadrul Sectiei Judiciare (cauze civile), in prezent membra a Baroului Bucuresti.

Mircea Dobre, Lector Drept Procesul Civil – formator atestat in domeniul dreptului si are o bogata experienta didactica la Universitatea Bucuresti, magistrat-judecator timp de 15 ani, a indeplinit functia de magistrat-asistent la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Livia Moharta, Lector Proba de Interviu – psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala si organizationala cu studii masterale internationale in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea Bucuresti).

Dr. Ionel Moharta, Lector Rationament Logic – psihosociolog, doctor in psihologie, vicepresedintele Asocatiei Europene de Psihologie Transpersonala, membru in echipa Jurnalului de Psihologie Transpersonala.

Pentru informatii complete privind structura, continutul cursului de pregatire pentru admitere INM si Magistratura, precum si descrierea completa a lectorilor Click aici.

Participarea la seminar este gratuita, inscrierea se face pe baza formularului de inscriere (click aici pentru completarea online a formularului).

In formularul de inscriere, va rugam sa selectati „Seminar Gratuit Admitere Magistratura si INM 2016 – 16 Septembrie 2015, Craiova” ultima pozitie din sectiunea „Alege curs„.

Atentie! Locurile sunt limitate; completarea acestora se face in ordinea primirii formularelor de inscriere.

Persoana de contact: Andreea Arcan, tel. 0726 615 538, e-mail: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *