(P) Mentor Training sustine misiunea economica Afaceri.ro Odesa

odesa-ansamblu-1180x5741.jpg

Programul de evenimente business Afaceri.ro merge in Odesa in perioada 7-9 iulie. Scopurile evenimentului sunt promovarea oportunitatilor de parteneriate Ucraina-Romania, promovarea oportunitatilor de investitii bilaterale si dezvoltarea relatiilor de import-export Romania-Ucraina.

De asemenea, misiunea economica ofera oportunitati de export, contacte de afaceri, transfer de know-how, dezbateri pe teme de actualitate, business matching & networking, program cultural si experiente gastronomice.

Printre speakerii care se vor alatura acestei misiuni economice sunt Magda si Radu Nechita de la Mentor Training.

Magda Nechita este marketing manager Mentor Training, Magda are o bogata experienta in programe de dezvoltare a echipei – team building – si a vanzarilor – marketing si managementul echipelor – obtinute in companii multinationale precum CitiBank, Telekom. Misiunea echipei ei in cadrul Mentor Training se rezuma in doua cuvinte: “Aduc clienti!”. Magda Nechita este expert contabil din anul 2003.

Radu Nechita are experienta certificata in managementul echipelor de vanzari, tehnici de comunicare si negociere, sisteme de vanzare, sisteme manageriale, cultura organizationala obtinuta in companii multinationale. Din 1999 pentru ING si 2005 CitiBank, apoi Mentor Training, a sustinut peste 400 de cursuri in cariera, cu peste 5000 de participanti, pe tematica vanzarilor de valoare ridicata, vanzari de relatie pe termen lung, vanzari consultative.

“Imi doresc de la aceasta misiune sa cunosc oameni, idei si perspective noi. Se spune ca o calatorie undeva valoreaza mai mult decat o carte despre acel loc iar o calatorie de afaceri, asa cum este misiunea economica la Odesa, valoreaza mai mult decat multe articole economice romano-ucraineene. Noi ne propunem sa oferim potentialilor parteneri cursuri de instruire in management proactiv, leadership si dezvoltarea echipelor, cu bune practici utilizate azi in companii multinationale, pentru a-i ajuta sa-si dezvolte firmele proprii, intr-un mediu economic dinamic”, afirma Magda Nechita.

Mai multe detalii despre Misiunea economica Afaceri.ro Odesa 2016 pot fi gasite pe pagina oficiala sau contactand organizatorii la [email protected] Totodata, va puteti inscrie in formularul disponibil aici.

Oferta Early Bird e valabila pana la 6 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *