(P) Modalitati de participare la licitatii internationale pe piata energiei din Indonezia – 27 februarie 2017, Bucuresti

energie.jpg

Intr-o economie din ce in ce mai globalizata, domeniul energetic, un business de 30 de  miliarde de euro,  este  influentat de  contextul  evolutiilor si schimbarilor care au loc la nivel mondial.

Indonezia, un stat de aproape cinci ori mai mare decat Romania, are nevoie de hidrocentrale, energie regenerabila si centrale care folosesc biomasa care sa genereze o putere de 34.000 de megawatti, de aproape 4 ori  mai mare decat consumam noi intr-o luna de iarna.

Indonezia devine astfel mai atractiva pentru investitorii romani ca urmare a imbunatatirii conditiilor economice, sprijinite de o situatie sociala si politica favorabila.

Tematica  

  •  Modalitati de acces la achizitii publice in domeniul energetic in Indonezia
  • Modalitati de acces la investitiile private in domeniul energetic in Indonezia
  • Structura si calendarul de comenzi  2017-2018, pentru piata indoneziana
  • Practicile de pe piata indoneziana privind constituirea de consortii internationale cu sanse de succes pe piata energiei in Indonezia

Target

Seminarul se adreseaza producatorilor si finantatorilor, expertilor si factorilor de decizie din domeniul energetic care doresc sa patrunda pe aceasta piata de mare potential, in care se plaseaza anual comenzi de peste 100 milioane de euro.

Pret: 195 lei/participant.

Seminarul va avea loc in data de 27 februarie 2017 – incepand cu ora 10.00, la sediul USH Pro Business din strada Nicolae Iorga nr.34-36, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti.

Pentru informații suplimentare referitoare la inscriere si alte detalii, ne puteți contacta la [email protected], telefon 021-6500014 / 021-7943518 sau accesați http://www.ushprobusiness.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.