(P) Nereguli si Fraude in Achizitii Publice Derulate in Proiecte Europene, Bucuresti, 19 Martie 2015, Hotel Ibis (Palatul Parlamentului)

EBT-300x162.png

Presenting strategyObiectivele seminarului 

Seminarul abordeaza intr-un mod pragmatic si util problematica atat de complexa de care expertii de achizitii publice trebuie sa tina seama pentru evitarea aparitiei neregulilor in procedurile derulate in proiectele cu finantare europeana.
In cadrul seminarului vor fi identificate situatiile care pot conduce la aplicarea de corectii financiare prin nedecontarea cheltuielilor solicitate spre rambursare, sau chiar returnarea partiala sau integrala a unor sume de bani care au fost deja rambursate.
 
Lectorii acestui seminar sunt experti recunoscuti la nivel national in domeniul elaborarii si verificarii procedurilor de achizitii publice si consultanti cu vasta experienta in evaluare, verificare, identificare de nereguli in cadrul proiectelor finantate din fonduri europene.
 
Lectorii folosesc aplicatii si studii de caz menite sa ofere o perspectiva realista si pragmatica a diferitelor tipuri probleme care pot sa genereze probleme in bunul mers al proiectelor europene.
 
In domeniul antifraudei, Euro Best Team a instruit in cadrul proiectului “Servicii de instruire in vederea prevenirii situatiilor de frauda, incompatibilitatea, conflicte de interese si nereguli in cadrul Autoritatii de Management, Organismelor Intermediare si institutiilor beneficiare ale Programului Operational Regional”  un numar de 375 de persoane, specialisti implicati in gestionarea POR si in coordonarea proiectelor de dezvoltare regionala. 
 
Ecaterina Milica Dobrota
  • Vicepresedinte la Asociatia Expertilor in Achizitii AEXA (www.aexa.eu);
  • Speaker „Combaterea criminalitatii in domeniul achizitiilor publice – proiect international” – organizator Freedom House Romania;
  • Speaker la conferinte nationale din domeniul achizitiilor publice (organizatori Expert Audit Group SRL, Revista de Achizitii Publice, Societatea de avocati Ceparu si Irimia, Proiect Contaplus);
  • Autor de studii si articole publicate in Revista de achizitii publice (EAG Group), www.avocat-achizitii.com; www.euractiv.ro; www.juridice.ro. 
 
Ecaterina Milica Dobrota este de profesie economist, specializat in verificarea problematicii masurilor antifrauda in achizitii publice, derulate in proiecte finantate din fonduri comunitare si de stat. Milica deţine expertiza relevanta in urmarirea derularii principalelor etape ale procedurilor de atribuire a contractelor de achizitii publice, a contractelor de concesiune de lucrari si a contractelor de concesiune de servicii; analiza documentatiei de atribuire intocmita de autoritatea contractanta, in scopul atribuirii contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii.
 
Florin Irimia 
  • Lector la conferinta anuala de Achizitii Publice organizata de Revista de achizitii publice;
  • Lector la conferintele „Workshop on Public Procurement – The successful Implementation of EU – founded projects” organizate de TAIEX (Comisia Europeana);
  • Lector la conferinte in domeniul achizitiilor publice si parteneriatului public – privat organizate de Societatea civila de avocati Ceparu si Irimia;

Florin Irimia este de profesie avocat, in cadrul Casei de Avocatura Ceparu si Irimia din Bucuresti. A obtinut titlul de Doctor in Achizitii Publice la Universitatea Pantheon-Assas, Paris. A participat in calitate de lector la conferinte nationale si international in domeniul achizitiilor publice si fondurilor europene. 

Pentru detalii privind inscrierea, precum si alte informatii va rugam sa accesati pagina noastra:

http://www.eurobestteam.ro/achizitii-publice/seminar-nereguli-si-fraude-in-achizitii-publice-derulate-in-proiecte-europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *