(P) Noul Chair al ICMCI este Sorin Caian, presedinte AMCOR in perioada 2011-2015

sorin_caian1.jpg

sorin caianIn cadrul Congresului International ICMCI din luna septembrie din Noordwijk, Olanda, 50 de delegati reprezentând 26 de tari si-au desemnat un Presedinte si o noua conducere executiva. Pentru perioada 2015-2021, Presedinte al Consiliului International al Institutelor de Consultanta in Management (ICMCI) a fost ales dl. Sorin Caian, Presedinte AMCOR in perioada 2011-2015 si Partener al BDO Business Advisory, a cincea companie de consultanta in management si de audit din România.

“Sunt extrem de incântat de faptul ca Sorin Caian ma succede in calitate de Chairman al ICMCI. Sorin a muncit alaturi de mine in grupul de initiativa privind strategia ICMCI si s-a dovedit a fi un maestru in stabilirea viziunii si a strategiei, care ulterior a fost asumata de catre EXCOM si de Trezorierii ICMCI. Sunt sigur ca sub conducerea sa,  ICMCI va continua sa creasca atât in marime cât si in influenta si astept cu entuziasm sa-i sustin initiativele in cadrul Comitetului Executiv si in orice fel, in calitate de fost Presedinte”, a declarat Timothy Millar, Immediate Past Chair.

Componenta noii conduceri ICMCI pentru perioada urmatoare este:
•    Sorin Caian (Presedintele AMCOR in perioada 2011-2015) – Board Chair & President
•    Kim Karne (Finlanda) – Secretar;     
•    Dwight Mihalicz (Canada) – Trezorier;
•    Elena Yuzkova (Ucraina) – Vicepresedinte;       
•    Robert Bodenstein (Austria) – Vicepresedinte;
•    Kyeong Seok Han (Coreea de Sud) – Vicepresedinte;  
•    Oliver Matar (Statele Unite ale Americii)  – Vicepresedinte;
•    Jeremy Webster (Marea Britanie) – Vicepresedinte;    
•    Tim Millar (Australia) – Immediate Past Chair.

In ceea ce priveste perioada urmatoare, strategia ICMCI va pune accent pe aflarea nevoilor si a asteptarilor membrilor pentru a consolida sentimentul de apartenenta la o comunitate globala a consultantilor in management. Pentru a atinge acest obiectiv, se vor organiza contacte directe intre reprezentantii institutelor nationale si cei ai Consiliului.

Un alt obiectiv al noii conduceri executive este reprezentat de imbunatatirea relatiei dintre ICMCI si diferiti actori internationali precum diferite institutii financiare internationale, Uniunea Europeana sau organizatii profesionale similare, toate pentru promovarea profesiei si recunoasterea brandului Certified Management Consultant (CMC) ca simbol al profesionalismului si al eticii in activitatea prestata de catre consultantii in management.

„Cred cu tarie ca o comunicare eficienta si eficace, atât in interiorul Asociatiei, cât si in mediul ei extern, reprezinta un element cheie in consolidarea si in dezvoltarea pozitiei ICMCI de promotor al standardelor de calitate in prestarea misiunilor de consultanta la nivel international”, declara Sorin Caian, CMC – ICMCI Board Chair & President.

ICMCI – organizatie aflata intr-un continuu proces de dezvoltare

CMC Global (ICMCI) se afla intr-un proces continuu de dezvoltare a serviciilor pe care le ofera membrilor sai. Anul acesta au fost lansate doua noi programe CMC Firm si Corporate Sustaining Member.

“CMC Global (ICMCI) se dezvolta cu fiecare membru si voluntar care intra in reteaua noastra de profesionisti. Dl. Caian a activat in calitate de voluntar in ICMCI incepând cu anul 2005, fiind mereu prezent in diferite grupuri de lucru, comitete executive, iar acum, in calitate de Presedinte al acestei comunitati internationale. Odata cu dezvoltarea retelei si a numarului de voluntari, doua noi programe – CMC Firm si Corporate Sustaining Member – au fost lansate. In 2016 acestea vor fi promovate in atentia practicienilor din domeniu, pentru ca intreaga comunitate sa lucreze sub egida unor standarde stabilite si a unui cod de etica, cu scopul de a promova rezultatele profesiei catre toate afacerile de pe Glob. Il felicit pe dl. Caian pentru noua pozitie, si ii doresc succes in calatoria sa spre atingerea misiunii  si a obiectivelor noastre”, a precizat Reema Nasser, director executiv ICMCI.

Pentru informatii suplimentare privind activitatea ICMCI va invitam sa accesati site-ul www.icmci.org si www.amcor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *