(P) „Oportunitati si solutii de finantare a afacerilor in domeniul sanatatii umane”, 27 iunie, Bucuresti

sanatate.jpg

Centrul USH Pro Business organizeaza pe data de 27 iunie 2016, la ora 09:45, la o intalnire privind solutii de finantare pentru conceptul modern de stiinte ale vietii si abordarea integrala a sanatatii umane  in cadrul programului “Perspectivele pietei”.

In cadrul acestui eveniment vor fi  prezentate o serie de oportunitati de afaceri legate de noul concept de sanatate, oportunitati care se afla la confluenta mai multor piete: produse si servicii in domeniul alimentar si nutritionist, produse de intretinere a sanatatii, cosmetic, servicii medicale, servicii de protectie a mediului, produse si servicii de siguranta si securitate alimentara, sanitar-veterinare sa.

Programul „Perspectivele pietei” vizeaza accelerarea proceselor de inovare si cercetare la nivel de firme si de specializare inteligenta in Romania, prin dezvoltarea de conexiuni si comunitati de practica intre diversi actori economici apartinand unor domenii de afaceri diferite, dar care au potential de a dezvolta solutii noi, inovatoare si chiar de a gasi modele de afaceri inovative care sa le permita sa urce pe lantul valoric prin accesare de fonduri europene, inclusiv cu implicarea noastra ca centru antreprenorial universitar.

Avand in vedere cele de mai sus, in cadrul acestui eveniment obiectivele principale sunt:
•    Sa intelegem cum putem valorifica in scop de afaceri noul concept de sanatate integral si de stiinte ale vietii;
•  Sa prezentam  o serie de evenimente viitoare care vizeaza acest domeniu (Conferinta One Health,19- 22 septembrie);
•    Sa identificam ce zone de interes ar putea sa fie abordate in urmatorii ani pe baza structurii finantarilor;
•   Sa formam platforme colaborative nationale si internationale care sa permita dezvoltarea de solutii inovative pe temele in care vor fi strategii si politici active in viitor.

Grupele tinta ale evenimentului sunt firmele care vizeaza exportul sau dezvoltarea afacerilor in domeniile mai sus mentionate.

Evenimentul va avea loc la sediul USH Pro Business, din strada Nicolae Iorga nr. 34-36, Sector 1, Bucuresti (fosta Ambasada Canadei). Confirmarile de participare vor fi trimise pana cel tarziu la data de 24 iunie 2016 la adresa de email [email protected]

Programul evenimentului poate fi consultat aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *