(P) Prelungire inscrieri cursuri acreditate ANC: Manager Proiect si Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene

safe_image.png

APEC cursAsociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii a prelungit perioada de inscrieri la pachetul de cursuri Manager Proiect si Expert Accesare Fonduri Structurale.

Cursurile isi propun sa pregateasca specialisti in domeniul fondurilor structurale care sa sprijine organizatiile in accesarea finantarilor nerambursabile.

Programele de perfectionare au loc in Iasi, incepand cu data de 27 martie 2015. Cursurile se desfasoara la sfarsitul saptamanii, in zilele de vineri (dupa ora 16:00), sambata si duminica.

La cele doua cursuri veti avea posibilitatea sa analizati etapele de viata ale proiectului, a factorilor interesati si a strategiilor, sa stabiliti scopul si obiectivele proiectului, sa planificati activitatile proiectului. Mai mult de atat, veti fi familiarizat cu dosarul si cererea de finantare si programele eligibile proiectelor implementate in Romania. 

Trainerii cursurilor – Oana Petculescu si Gabriel Lazar – va vor informa cu privire la noutatile din domeniu si va vor oferi asistenta in vederea dezvoltarii propriei idei de proiect. 

Investitia financiara pentru cele doua cursuri este de doar 970 RON.

Pentru informatii detaliate cu privire la obiectivele sesiunilor de instruire, va recomandam sa accesati paginile oficiale http://www.managerdeproiect.ro/ si http://expert.finantare.ro/.

Persoana de contact: Doris-Amalia Cojocariu.

Telefon 0751.944.730

E-mail: contact@perfectionare.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *