(P) Professional Corner AMCOR-INCIR-BERD

amcor-eveniment.jpg

amcor-evenimentAsociatia Consultantilor in Management din Romania a organizat pe data de 7 septembrie 2015, in colaborare cu partenerii sai din Bucuresti si din Constanta o noua editie a evenimentului Professional Corner cu tema „Consultanta pentru elaborarea de strategii pentru dezvoltari inovative ale IMM si pentru managementul proceselor inovative„.

Evenimentul face parte dintr-un lung sir de intalniri de business pe teme diverse de la inovare, achizitii publice, formarea consultantilor, pana la analizarea din punct de vedere stiintifico-ingineresc a Constitutiei Romaniei.

Conferinta a avut loc in Sala Senatului de la Universitatea Ovidius din Constanta si a reunit un nr. de cca. 30 de participanti, profesionisti din domeniul consultantei in management, clienti ai acestora, dar si reprezentanti din mediul academic si din alte institutii economico-financiare.

Printre speakerii prezenti la eveniment s-au numarat: dl. Sorin Caian (presedintele AMCOR si reprezentant al companiei BDO Business Advisory, companie membra AMCOR), dna. Daniela Marin (reprezentant Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare), dl. Costin Sorici (reprezentant Project Management Solution, firma membra AMCOR), dl. Romeo Ilie (reprezentant Eurograph Ram Impex, firma membra AMCOR) si dl. Cosmin Serbanescu (presedintele Institutului National de Control Intern din Romania).

Prezentarile sustinute in cadrul evenimentului au avut ca teme: „AMCOR, profesionalism si etica”, ”Dezvoltarea IMM-urilor prin servicii profesionale de consultanta in afaceri – Programul BERD de finantare a IMM-urilor << Small Business Support >>”, ”Reinventarea modelului de business pentru o afacere de servicii”, ”Consultanta pentru elaborarea de strategii pentru dezvoltari inovative ale IMM si pentru managementul proceselor inovative”, ”Elemente de control intern pentru IMM si SME”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *