(P) Professional Corner, Constanta, 7 septembrie 2015

thumb.php_.png

Professional CornerAMCOR (Asociatia Consultantilor in Management din Romania) si partenerii sai ICI (Institutul de Control Intern) si BERD (Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare) organizeaza pe data de 7 septembrie 2015, incepand cu ora 12:00, un nou eveniment Professional Corner la Constanta in amfiteatrul Universitatii Ovidius.

Tema evenimentului este ”Consultanta pentru elaborarea de strategii pentru dezvoltari inovative ale IMM si pentru managementul proceselor inovative”.

Printre speakerii invitati la eveniment se numara: Sorin Caian (presedintele AMCOR si reprezentant al companiei BDO Business Advisory), Costin Sorici (Project Management Solution), Romeo Ilie (Eurograph Ram Impex), Cosmin Serbanescu (Institutul de Control Intern) si Daniela Marin (Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare).

Persoanele care doresc sa participe la eveniment sunt rugate sa ne trimita confirmarea de participare la adresa de e-mail [email protected] pana pe data de 1 septembrie 2015.

Participarea la eveniment este gratuita in limita locurilor disponibile.

Sursa: AMCOR

One thought on “(P) Professional Corner, Constanta, 7 septembrie 2015”

  1. alecsa spune:

    Buna ziua. La Suceava nu organizati evenimente unde sa aflam cate ceva despre accesarea fondurilor nerambursabile? Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *