(P) Proiectul „O mai buna adapatare prin consiliere si orientare”

elevi.jpg

poza sus articol

Acesta este titlul unui proiect modern de consiliere si orientare profesionala, finalizat in aceasta perioada la Iasi, ce a cuprins in derularea sa o serie de activitati inovative: „Vizite de studiu – Job Shadow Day”, „Excursie tematică – inițiere în antreprenoriat” , „Campanie de informare referitoare la lumea profesiilor – Întâlnirile din biblioteca vie” si „Zilele orientării profesionale”.

Liceul Teoretic „Al. I. Cuza” a fost lider de parteneriat in acest proiect, iar partenerii in proiect au fost reprezentati de Colegiul National de Arta „Octav Bancila” Iasi si compania LACONSEIL Iasi .

Proiectul „O MAI BUNA ADAPTARE PRIN CONSILIERE SI ORIENTARE” a fost finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 2 – Corelarea Invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii, Domeniul major de interventie 2.1 – Tranzitia de la scoala la viata activa.

Bugetul total al proiectului a fost de 2.170.291,60 lei (aprox. 500.000 EURO) din care finantarea nerambursabila in valoare de aprox. 98 % – 2.118.600,10 lei.

Grupul țintă din cadrul proiectului a fost format din 300 de elevi din clasele IX – XII. Dintre aceștia, 150 de elevi au provenit din cadrul Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” și 150 de elevi din cadrul Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă”.

Pentru informații suplimentare privind proiectul vă rugăm să contactați:Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”, str. Ion Creangă, nr. 37, Iași, persoană de contact dna. Maximiuc Ariadna-Cristina – Manager de proiect, telefon/fax: 0232/272.904, email: [email protected]

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

poza jos articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *